8FM ontbijt bij Frans Bauer en striptease danseres

Al enkele weken bezoeken Johan Vlemmix en striptease danseres Demi namens het regionale commerciële radiostation Radio 8FM verschillende bouwlocaties in Brabant en Zeeland. Afgelopen woensdag werd de Bouwbus van 8FM tijdelijk omgedoopt tot Bauer-bus, en de bestemming was het plaatsje Fijnaart waar zanger Frans Bauer woont.

Het radiostation bedacht de actie om de bouwvakkers eens flink in het zonnetje te zetten nu het buiten steeds kouder wordt.

Aangezien de gastvrije Frans Bauer ook altijd voor iedereen klaar staat met een vers bakje koffie, besloot het radiostation om Frans zelf eens in het zonnetje te zetten met verse koffie, heerlijke broodjes en met striptease danseres Demi.

En dus gingen Johan Vlemmix en Demi woensdagmorgen op bezoek bij Frans Bauer. Op de website van Radio 8FM zijn meer leuke foto’s te vinden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten