Search
Close this search box.

1 minuut gratis winkelen bij Radio 8FM

Luisteraars van het regionale commerciele radiostation Radio 8FM kunnen binnenkort “1 minuut gratis winkelen” winnen bij een supermarkt bij hen in de buurt. Door mee te spelen met het “Boodschappenspel” op Radio 8FM uit Brabant en goed te onthouden wat de deejay’s in hun winkelwagentje stoppen, maken de luisteraars kans op diverse prijzen.

Bovendien worden er ook dagelijks boodschappencheques ter waarde van 25,- euro weggegeven. “Iedereen die wel wat extra boodschappen kan gebruiken, is van harte welkom om mee te spelen met het Boodschappenspel”, aldus een woordvoerder van Radio 8FM. Het boodschappenspel wordt gespeeld vanaf 9 januari en duurt 4 weken. Meer informatie is te vinden op de website van Radio 8FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten