Search
Close this search box.

Bart Meijer nieuwe presentator ‘Het Klokhuis’

Bart Meijer, radioverslaggever van BNN, is sinds deze week te zien als presentator van het Klokhuis op Nederland 3 om 18.25 uur bij de NPS op Z@pp. De nieuwe Klokhuispresentator heeft eerst vijf jaar gewerkt voor BNN als radioverslaggever, ondermeer bij 3FM.

De televisiewereld is nieuw voor de voormalig radioverslaggever. “Als je zo lang voor de radio hebt gewerkt is het wel even wennen bij de televisie. Vergeleken met het werk voor de radio is het allemaal erg omslachtig”

De 23-jarige Meijer werkte vijf jaar als radioverslaggever voor BNN. In 2001 kreeg hij de ‘Gouden Microfoon’ tijdens de BNN United Kids Verkiezing. Voor de rubriek ‘Waar is Bart?’ ging hij doordeweeks op pad voor het BNN-programma ‘Wout’ op 3FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten