Search
Close this search box.

Celstraf voor vrouw na bezoek aan tv-show

Een Amerikaanse vrouw is veroordeeld tot dertig dagen gevangenisstraf, omdat ze haar drie kinderen alleen heeft thuisgelaten voor een bezoek aan de televisieshow van Jerry Springer. De rechtbank legde haar ook een jaar voorwaardelijke celstraf op voor het in gevaar brengen van haar kinderen, die alledrie jonger zijn dan 4 jaar.

De 25-jarige Shannon Cook erkende eerder deze week in een rechtbank in de staat Illinois dat ze haar kinderen in gevaar heeft gebracht. Politieagenten verklaarden dat Cook haar kinderen in oktober vijf uur alleen heeft gelaten, toen zij en haar vriend de ‘The Jerry Springer show’ bezochten.

De twee oudste kinderen klopten na vijf uur bij de buren aan, die de politie waarschuwden. Cook werd gearresteerd toen ze na middernacht thuiskwam. Volgens de politie zei Cook dat ze niet had gedacht zo lang weg te zijn. De twee dochters en een zoon zijn na de veroordeling uit huis geplaatst. [AP/Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten