Zoek
Sluit dit zoekvak.

Directie Yorin FM valt uit elkaar

De directie van Yorin FM valt uit elkaar nu SBS Broadcasting het station over heeft genomen. Het is zeker dat Arthur Weijers achterblijft bij RTL om het beleid van RTL FM te bepalen. De toekomst van de drie andere directieleden is nog niet duidelijk. Het gaat dan om Robert Jensen, Ralf van de Ven en Robert Feller.

SBS gaat met alle medewerkers van Yorin FM praten over de toekomst, dus ook met de drie directieleden waarvan nog niet zeker is of ze bij RTL blijven of meeverhuizen naar SBS. Aanstaande maandag start de eerste serie van die gesprekken.

Robert Jensen is creatief directeur van Yorin FM en RTL FM. Hij gaat naar verwachting mee naar SBS en zal in dat geval stoppen met zijn werkzaamheden voor RTL FM. Ralf van de Ven is sinds een paar maanden de music director van Yorin FM. Stephan Koot was dat voorheen, maar die is nu alleen nog maar music director van RTL FM en tijdelijk ook program director van het station. Koot zal dus in ieder geval in dienst blijven van RTL. Robert Feller is de program director van Yorin FM, maar tevens dj op RTL FM. [JS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten