Zoek
Sluit dit zoekvak.

Docusoap Kim Holland ook voor 12-jarigen

De docusoap ‘Op zijn Hollands’ van Kim Holland, die maandagavond voor het eerst te zien is op Talpa, is geschikt voor een publiek vanaf 12 jaar. Dat was een eis van de zender, meldt Algemeen Dagblad maandag. “Begrijpelijk”, vindt de 36-jarige Holland. “Maar verder zul je alles zien in ons huishouden. Privacy? Waarom? Alles mag worden gefilmd. Omdat ik wil dat mensen mij begrijpen.”

Dat betekent overigens niet dat de camera seksuele handelingen zal registreren. Maar ook niet dat Holland alleen achter een stofzuiger is te zien. “Je zult me zien tijdens spannende huisfeestjes die ik organiseer en bij de intakegesprekken met jongens en meisjes die voor het eerst een sessie of een opname gaan maken”, vertelt de actrice in de krant. Daarnaast spelen haar relatie met vriend Ruud en de opvoeding van zijn drie kinderen een belangrijke rol.

De reallife soap, geproduceerd door Eyeworks, is vanaf 21:30 te zien op Talpa.
Holland wil met de reallife-soap ‘laten zien wat een fantastisch leven ik heb’ en ‘vooroordelen ontzenuwen’. Ze denkt dat veel mensen verwachten dat een pornoster geen normen en waarden heeft. “Dus wel”, zegt Kim. “Goed met elkaar omgaan, je tolerant tonen ten opzichte van anderen en een goede opvoeding van de kinderen vind ik heel belangrijk.” [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten