Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kink FM wijzigt programmering

Kink FM heeft sinds vandaag (maandag) een nieuwe programmering. Paul van der Vlist stopt met zijn programma’s in het weekend en komt doordeweeks tussen twaalf en twee uur ’s middags te zitten. Vincent de Lijser komt later op de middag te zitten, namelijk tussen twee en vijf uur. Hij komt op de plek van Metha de Vos die ook al het ochtendprogramma ‘69’ doet. Ook in de nacht en het weekend van Kink FM gaan er dingen veranderen.

Het britpopprogramma ‘Union Jack’ in de nacht van dinsdag op woensdag komt te vervallen. Het is nog niet duidelijk welk programma ervoor in de plaats komt. De presentator van ‘Union Jack’, Arthur Albracht, gaat op zaterdagmiddag tussen twee en uur een programma maken en op zondag tussen vijf uur ’s middags en acht uur ’s avonds. Er gaat nog meer veranderen in het weekend van Kink FM, maar die wijzigingen worden waarschijnlijk pas in februari ingevoerd. Het uitzendschema op vrijdag blijft ongewijzigd.

Begin deze maand werd ‘De Moordlijst’ met Isabelle Brinkman van de zender gehaald. Daardoor is het programma NightLiveXS nu van maandag tot en met donderdag elke dag te horen tussen acht en tien uur ’s avonds.

Nieuwe programmering maandag tot en met donderdag.
06-09 uur: 69 met Metha de Vos.
09-12 uur: 2 Meter De Lucht In met Jan-Douwe Kroeske.
12-14 uur: Paul van der Vlist.
14-17 uur: Nevermind met Vincent de Lijser.
17-20 uur: Avondland met Arjen Grolleman.
20-22 uur: NightLiveXS met Willem Roose, Klaas Leegwater & Anton Slotboom.
22-01 uur: Slo-Fi (maandag, donderdag en vrijdag), Mix Hour (dinsdag), ??? (woensdag).
01-06 uur: D’Arcroom.

Gerelateerde berichten