Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marathonuitzending voor Sophia kinderziekenhuis

Het internet station ‘Wereldstad Radio’ uit Rotterdam komt op 24, 25 en 26 februari geheel belangeloos met een marathonuitzending, live vanuit de sportkantine van sc Kralingen te Rotterdam voor het Sophia kinderziekenhuis. Het Sophia kinderziekenhuis heeft veel geld nodig voor de onderzoeken, bestrijding en genezing van kinderkanker.

Tijdens de marathon kunnen luisteraars langskomen om een verzoekplaat aan te vragen maar deze moeten wel worden betaald. Ook zullen er diverse artiesten optreden.

Wereldstad Radio niet op de kabel
Wereldstad Radio is momenteel nog steeds een internet station. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het radiostation ook op de kabel zou uitzenden via kabelexploitant Casema. Maar het station komt niet in aanmerking voor een plekje op de kabel.

Volgens Wereldstad Radio geeft kabelexploitant Casema de voorkeur aan zenders die ‘geen of zeer weinig’ Nederlandstalige muziek draaien. Wereldstad Radio is het daar niet mee eens. Daarom wil de directie van het radiostation, WS Media, een kort geding aanspannen tegen Casema omdat men van mening is dat het Nederlandstalige produkt wederom geboycot wordt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten