Search
Close this search box.

Nieuwe reeks ‘Gewoon Jan Smit’ begint vrijdag

De eerste aflevering van een nieuwe reeks ‘Gewoon Jan Smit’ is vrijdag te zien bij de Tros. De reallife-soap over het leven van de 20-jarige Volendamse zanger won vorig jaar de gouden Televizierring. In de aflevering van vrijdag is onder meer te zien hoe Jan Smit het optreden met Edwin Evers’ All Star Live38 Band ervaart.

Daarnaast worden beelden uitgezonden van Smits optreden in augustus voor de voetbalinterland Nederland-Duitsland in de Rotterdamse Kuip, toen hij het Wilhelmus zong.

In december gaf de zanger een single uit met presentatrice Bridget Maasland voor het programma ‘Katja vs Bridget’. Momenteel werkt Smit samen met vriend Simon Keizer aan een nieuw album, dat dit jaar verschijnt. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten