Search
Close this search box.

NightLiveXS Awards live op Kink FM

Zangeres Stevie Ann, winnares van de Zilveren Harp, treedt volgende maand op tijdens de uitreiking van de Kink FM NightLiveXS Awards in het Amsterdamse Paradiso. De publieksprijzen worden uitgereikt aan bands, podia en concerten uit de alternatieve popsector. Alle live-acts bij de uitreiking zijn nu bekendgemaakt.

De prijzen worden onder meer uitgereikt in de categorieën ‘beste podium nationaal’, ‘beste festival nationaal’ en ‘beste concert’. Stevie Ann is niet genomineerd voor een van de prijzen.

De Kink FM NightLiveXS Awards worden georganiseerd door LiveXS Popmagazine en Kink FM. De uitreiking wordt op 12 februari tussen 19.00 uur en 24.00 uur rechtstreeks uitgezonden door Kink FM en Fabchannel.com. Stemmen kan via de website van LiveXS. Net als bij de eerste editie in 2004 staat het motto ‘geen jury, geen subsidie, geen autoriteiten’ centraal.

Behalve een optreden van Stevie Ann geven DeLaVega, Nuff Said en Skip the Rush acte de présence. Elle Bandita neemt de podiumpresentatie voor haar rekening.

De Gouden en Zilveren Harpen gelden als een van de belangrijkste Nederlandse muziekprijzen. De prijs wordt uitgereikt door Conamus, de instantie die binnen en buiten Nederland ondersteuning biedt aan Nederlandse muziek. De Zilveren Harp, een aanmoedigingsprijs, gaat behalve naar Ann naar Thomas Berge en Pete Philly & Perquisite. De winnaars krijgen de prijs op 6 februari uitgereikt tijdens het Harpen Gala in Bussum. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten