Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Talkshow Robert Jensen ook naar SBS’ [Update]

De talkshow van Robert Jensen gaat mogelijk naar SBS. Dat liet Eric van Stade, programmadirecteur van SBS, doorschemeren in RTL Boulevard. “Misschien dat Robert Jensen wel van zender wisselt. Hij scoort erg goed en hij komt samen met Yorin FM toch al onze kant op.” Jeroen Kijk in de Vegte vertelde afgelopen week ook al dat er een kans bestaat dat Jensen overstapt. Volgens hem zijn televisiecontracten in het tijdperk van Talpa niet meer heilig en volstaat een afkoopsom.

Jensen maakte afgelopen seizoen voor het eerst een dagelijkse talkshow, daarvoor één keer per week. De dagelijkse variant van Jensen scoorde beter dan Barend & Van Dorp op Talpa.

Als Jensen daadwerkelijk overstapt, zal RTL waarschijnlijk met een andere talkshow op de proppen komen, die zal moeten concurreren met Jensen en een nieuwe talkshow op Talpa die Barend & Van Dorp zal gaan vervangen. Een ander gerucht over de talkshow van Robert Jensen is dat hij komend seizoen verhuist van RTL 5 naar het beter bekeken RTL 4. De toekomst zal dus leren wat er van deze geruchten waar zal is. [JS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten