Search
Close this search box.

Talpa start Hotel Big Brother op 14 januari

Talpa start aanstaande zaterdag (14 januari) het vervolg op Big Brother vanaf 21.00 uur. In ‘Hotel Big Brother’ zetten zeven bekende Nederlanders acht weken lang alles in het werk om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het Nederlandse Rode Kruis. De nieuwe bewoners krijgen 12 januari reeds de sleutel. Vanaf dat moment kan de kijker op internet via de website Hotelbigbrother.tv 24 uur per dag hun activiteiten volgen.

De bewoners die in ‘Hotel Big Brother’ plaats nemen zijn: Viola Holt, Bart Spring in ‘t Veld, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Bonnie St. Claire, Gert Timmermans en Frank Awick. Elke week krijgen de bewoners gezelschap van een achtste deelnemer.

Hotel Big Brother is voor iedereen toegankelijk. Zo kan men als kijker één keer per week mee eten en kan men privé-concerten van artiesten bijwonen of masterclasses van acteurs of clinics van topsporters volgen of voor één keer blijven overnachten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten