Search
Close this search box.

Thuis winkel programma op Nickelodeon

Naast commerciële televisiezenders als RTL4 en SBS6 zijn sinds kort ook ‘Thuiswinkel programma’s’ te zien op de kinderzender Nickelodeon. Sinds 19 januari komen dagelijks tussen 2.00 en 5.00 uur in de nacht diverse datingprogramma’s en belspelletjes voorbij op de kinderzender, die overdag het zelfde kanaal gebruikt als Talpa. Vanaf 05.00 uur in de morgen begint de reguliere programmering van Nickelodeon.

Tussen 14.00 en 17.00 uur zendt Nickelodeon ook geen tekenfilms uit. De kinderzender vindt dat kinderen meer buiten moeten spelen. Daarom gaat de kinderzender op zwart. Zowel in Nederland als in België worden geen tekenfilms uitgezonden. Nickelodeon zegt het belangrijk te vinden dat kinderen voldoende bewegen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten