Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tv-presentatrice overleeft sprong van balkon

Een bekende Iraakse tv-presentatrice heeft dinsdag haar eigen ontvoering voorkomen door vanaf het balkon van haar woning op de tweede verdieping af te springen. Dat heeft zij woensdag bekendgemaakt in het ziekenhuis waar zij wordt behandeld voor diverse botbreuken.

De presentatrice, Nagham Abdul-Zahra, en haar man werden dinsdag opgeschrikt door vijf gewapende mannen die hun huis binnendrongen. Ze werden vastgebonden, maar Abdul-Zahra besloot van een moment van onoplettendheid van een van de ontvoerders gebruik te maken en van het balkon te springen.
,,Ik dacht dat het beter zou zijn om zelf mijn einde te kiezen”, zei Abdul-Zahra, die de sprong echter overleefde. Haar geschreeuw alarmeerde de buren, waarna de mannen het hazenpad namen. De man van Abdul-Zahra werd ongedeerd in de woning achtergelaten. [AP/Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten