538 Report: Win kaarten voor Live38 On Tour [Update]

Radio 538 zal ook dit jaar door gaan met Live38 On Tour. Voor de allereerste editie van 2006 zal de karavaan naar Rotterdam trekken. Vlak onder Euromast zullen hier Julian Thomas, Peter Groot Kormelink van de Jazzpolitie en Ninthe hun favoriete liedjes zingen. Natuurlijk worden ze daarbij begeleid door de ‘Evers Slaat Door’ band.

Kaartjes voor dit evenement zijn deze hele week te winnen bij Evers Staat Op en op Radio538.nl. Per keer worden maarliefst vier kaartjes weggegeven. Inmiddels is het alweer het derde jaar voor Live38 On Tour.

Wintersport week
Terwijl in Nederland de winter nauwelijks wil doorzetten, geeft 538 je de kans om tot je knieën in de sneeuw te gaan staan. Deze hele week geeft Radio 538 reizen naar de wintersport weg.

Samen met een vriend of vriendin maak je kans om al aanstaande vrijdag te vertrekken naar het Oostenrijkse Axamer-Lizum, nabij Innsbruck, waar 538 alvast een hotel geregeld heeft. Natuurlijk is de prijs inclusief Skipas en Skihuur. Kijk voor alle info op Radio538.nl

Programm Update & Kort 538 Nieuws
Rick van Velthuysen was afgelopen week op vakantie. Daarom nam Jeroen Nieuwenhuize MiddenindenachtRick over.

Voor wie zich afvraagt waar Dennis Ruyer gebleven is: Dennis heeft de afgelopen weken mogen genieten van een langdurige vakantie. Eén dezer dagen zal hij weer zoals vanouds te horen zijn op Radio 538.

Vanaf vandaag zal het team van Evers Staat Op weer gewoon uitzenden vanuit Hilversum. Vrijdag zal Clouseau Live38 komen spelen.

Talpa en Radio 538 zijn op zoek naar de meest hilarische of maffe homevideo met het thema ‘studenten & feest’ voor een nieuw programma ‘538 Seconds of fame’. Het winnende filmpje maakt kans op een studentenfeest. Kijk hier voor meer informatie.

De Schijven
Alarmschijf: Live – The River
Dance Smash: Meck – Thunder in my heart again
Meer info over de schijven vind je op #Radio538.nl##http://www.radio538.nl##

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) Andrea Bocelli & Marco Borsato – Because we believe
2 (3) Kelly Clarkson – Because of you
3 (2) Bløf – Aanzoek zonder ringen

De Klapperrr van de week: The Opposites met “Slaap” op nummer 14.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Robin Schrama en Cees van Koppen.