Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gijs Staverman mogelijk naar Veronica

Gijs Staverman gaat volgens het tv-programma ‘Shownieuws’ op SBS6 binnenkort naar Radio Veronica. Staverman is de komende weken ook ’s avonds tussen 19 en 21 uur te horen op RTL FM. Daarvoor werkte hij voor Yorin FM, maar dat station is onlangs verkocht aan SBS Broadcasting. Hij komt op de plek van Robert Feller die, in tegenstelling tot Staverman, wel is meegegaan met Yorin FM naar SBS. Het gaat om een invalbeurt van enkele weken.

Staverman is al meer dan 10 jaar op de Nederlandse radio te horen. Zijn landelijke carrière begon bij Veronica toen het nog een publieke omroep was. Hij heeft alle veranderingen bij het bedrijf meegemaakt: het commerciële avontuur, de naamswijzigingen, het verkrijgen van de FM-frequenties en het vertrek uit de HMG Groep. Op het moment dat Veronica uit de HMG stapte, bleef Staverman achter bij RTL. Hij ging zich richten op televisie, maar presenteerde ondertussen ook shows op Yorin FM. [JS/Radio.NL]