Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gijs Staverman naar Radio Veronica

Gijs Staverman is aan het onderhandelen met Radio Veronica. Momenteel worden er de laatste punten op de ‘i’ gezet, vertelde Jeroen Kijk in de Vegte bij RTL Boulevard. Het gaat om een radioprogramma in het weekend.

Staverman is al meer dan 10 jaar op de Nederlandse radio te horen. Zijn landelijke carrière begon bij Veronica toen het nog een publieke omroep was. Hij heeft alle veranderingen bij het bedrijf meegemaakt: het commerciële avontuur, de naamswijzigingen, het verkrijgen van de FM-frequenties en het vertrek uit de HMG Groep.

Op het moment dat Veronica uit de HMG stapte, bleef Staverman achter bij RTL. Hij ging zich richten op televisie, maar presenteerde ondertussen ook shows op Yorin FM. Begin 2005 stopte hij bij de zender toen het verkocht werd aan SBS Broadcasting. Momenteel presenteert Staverman een programma in de avond op RTL FM. [JS/Radio.NL]