Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen vaste filelezers op Radio 2

Mia van Deelen en Dick Sunnotel van de ANWB zullen vandaag voor de laatste keer de verkeersinformatie op Radio 2 lezen. Hun vertrouwde stemgeluid was jarenlang ‘het’ vaste team wat de Radio 2 luisteraars op de hoogte hield van de actuele situatie op de Nederlandse wegen.

Een bezuinigingsoperatie binnen de ANWB is mede de oorzaak van hun gedwongen vertrek. Enige tijd geleden zijn al diverse lezers vertrokken. Ook wil de ANWB meer geld van de omroepen en dat willen en kunnen de publieke omroepen niet betalen vanwege de forse bezuiningen binnen omroepland.

Mia van Deelen leest de files (tot 12.00 uur) live vanuit de Radio 2 studio. Dick Sunnotel (zie foto) doet zijn laatste files vanuit de ANWB hoofdvestiging in Den Haag.

Overigens blijft de ANWB de verkeersinformatie verzorgen op Radio 2, maar vanaf maandag (3 juli) steeds met wisselende filelezers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten