Zoek
Sluit dit zoekvak.

Johan Vlemmix negeert wuppie-verbod op 3FM

Entertainer Johan Vlemmix laat zich de mond niet snoeren. In het radioprogramma van 3FM-deejay Giel Beelen bracht hij woensdagochtend live en illegaal zijn single ‘Allemaal wuppies’ ten gehore. Daarmee negeert hij de eis van het bedrijf Interall Group, dat de pluizige beestjes in Nederland introduceerde, het gebruik van de naam wuppies te staken. Vlemmix zou met het liedje inbreuk maken op het merkrecht van het bedrijf.

De 47-jarige Vlemmix vindt dat hij niets fout doet en is niet van plan aan de eis gehoor te geven. In de uitzending van Beelen maakt hij zelfs bekend woensdagavond een videoclip bij het nummer op te nemen. “We gaan gewoon door met de wuppies”, zegt hij. “Ik kan er ook niets aan doen dat als ik gedronken heb ik overal wuppies zie.”

De advocaat van Interall Group heeft laten weten dat de voorbereidingen op een kort geding in volle gang zijn. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten