Search
Close this search box.

Amsterdam – Beijing Rally op City FM Classic Rock en RTL7

Na enige dagen van onzekerheid is afgelopen zaterdag alsnog de Amsterdam – Beijing Classic Car Endurance Rally 2006 van start gegaan. Gedurende vier weken zullen tweehonderd Nederlandse avonturiers in een klassieke auto van Nederland naar China rijden. Het regionale radiostation City FM Classic Rock zal de avonturiers gedurende de race op de voet gaan volgen. Ook RTL7 zal dagelijks een verslag gaan brengen van de race.

Afgelopen vrijdag waren twee van de deelnemers aan de rally, Peter en Wim Breedveld, te gast tijdens Hans Boelen in de Ochtend op het radiostation. De komende weken zal City FM regelmatig contact opnemen met de broers over het verloop van de race.

Daarnaast zal Peter Breedveld is ook als de officiële woordvoerder dagelijks te zien op RTL7. Daar wordt elk werkdag van ongeveer 19.55 tot 20.25 uur een verslag van de Amsterdam – Beijing Rally uitgezonden. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten