Search
Close this search box.

Chris Silos hoopt op eigen late night talkshow

Chris Silos, gezicht van kinderzender Nickolodeon, hoopt nog dit jaar een eigen late night talkshow te krijgen. “Daarin wil ik de kern van gasten blootleggen door ze mee terug te nemen naar hun mooiste moment”, vertelt hij dinsdag in het Algemeen Dagblad. “Met veel humor. Ik ben bloedserieus bezig met een producent. Meer wil ik er niet over zeggen. Noem het bijgeloof.”

Dat Silos ’terug wil naar volwassen-tv’ wil niet zeggen dat hij kindertelevisie niet leuk vindt. “Kinderen zijn net katten. Ze vinden je leuk. Of niet. Maar het is fantastisch.” De 37-jarige presentator voelt zich zelf ook nog steeds kind. “Ik doe nog steeds heel onvolwassen dingen.”

Silos begon zijn carrière bij 6Pack, het brutale jongerenprogramma waarin ook Sophie Hilbrand voor het eerst op het beeldscherm verscheen. Samen werden ze aangenomen bij BNN, dat grote plannen met hen had. De omroep verscheurde echter ter plekke zijn contract toen bij een aanrijding met een leasewagen bleek dat hij geen rijbewijs had. “Groot gelijk dat ze me eruit schopten”, zegt Silos nu. “Ik reed onverzekerd in hun auto. Dat kan echt niet.”

Chris is elke middag te zien op Nickolodeon. Met Vivienne van den Assem presenteert hij het kinderprogramma At Nick. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten