Zoek
Sluit dit zoekvak.

Decibel en Johan Vlemmix aan de Costa Blanca

Het Nederlandse radiostation ‘Radio Decibel’, het nieuwste radiostation aan de Costa Blanca, is van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli overal in de regio Benidorm, Albir en Altea te vinden. Ook Johan Vlemmix is van de partij. Radio Decibel is aan de Costa Blanca te beluisteren op 95.3 FM en 101.8 FM.

Net als vorig jaar komt Radio Decibel ook dit jaar, met haar volledige 20 man sterke radioteam, live radioprogramma’s maken vanuit het luxe Gran Hotel Bali in Benidorm. Deze programma’s zijn in Nederland maar uiteraard ook aan de Costa Blanca live te beluisteren.

De mobiele radiostudio van Radio Decibel, powered by XtraFM, komt op 186 meter hoogte te staan in Gran Hotel Bali in Benidorm. Daarnaast heeft Decibel een eigen dependance in Cafe Ritz te Albir. Dagelijks gaan de Decibel-reporters de straat op om het leven op het strand en uiteraard in het uitgaansleven mee te maken. [Radiowereld.NL]