Search
Close this search box.

Film over Hermien Timmerman

Het leven van de in 2003 overleden Hermien Timmerman, van het zangduo Gert & Hermien, wordt binnenkort verfilmd. Dat meldde dochter Sandra Timmerman woensdag in het televisieprogramma Shownieuws op SBS6.

De film wordt geregisseerd door de Friese cineast Pieter Verhoeff, die het leven van schrijfster Nynke van Hichtum verfilmde als ‘Nynke’ (2001). Verhoeff heeft toestemming van de familie van Hermien, die bij de productie betrokken blijft, om de film te maken. Meer informatie over het project is nog niet bekend.
Drie jaar geleden overleed Hermien op 59-jarige leeftijd na een turbulent leven. Toen zij in 1999 van Gert scheidde, beschuldigde zij hem van mishandeling; hij zei dat ze dronk en verslaafd was aan peppillen. In dezelfde periode beschuldigde dochter Sandra haar vader van incest, wat hij altijd heeft ontkend. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten