Zoek
Sluit dit zoekvak.

Medewerkster radiostation steelt $50.000 op naam van haar baas

De politie van San Antonio, in de staat Texas, is op zoek medewerkster van een radiostation wegens het stelen van geld op naam van haar baas. De veertigjarige vrouw vroeg namelijk op naam van haar baas en in naam van het bedrijf een creditcard aan en heeft hier bijna $50.000 aan betalingen mee verricht. Toen de fraudezaak eerder dit jaar aan het licht kwam, is de verdachte met de noorderzon vertrokken, zo meldt San Antonio Express-News.

Van 1998 tot 2003 was Naomi Fuentes (foto) managementassistente bij Cox Radio (eigenaar van de lokale stations KISS en KSMG) in San Antonio. In maart 1999 vroeg de vrouw een creditcard aan op naam van haar baas Caroline Devine, zonder dat zij hier iets van af wist. Fuentes heeft maarliefst zeven jaar van deze creditcard kunnen genieten, want pas in februari 2006 kwam de fraude pas aan het licht. Toen werd Caroline Devine opgebeld door de creditcardmaatschappij, met de mededeling dat er nog $21.000 aan achterstallige rekeningen open stond. In totaal had Fuentes bijna $50.000 aan betalingen verricht met de kaart.

Toen een administratief medewerker contact hierover opnam met de verdachte, ontkende ze alles. Vervolgens is Fuentes gevlucht, waarbij ze alles achterliet, inclusief haar man en twee kinderen. Van de vrouw ontbreekt nog steeds elk spoor. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten