Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met Radio 538 op het laatste moment op vakantie

Bij Radio 538 maken luisteraars deze hele week kans om nog op het laatste moment op vakantie te gaan. In Evers Staat Op, dat ook deze week gepresenteerd wordt door Ruud de Wild, zal tot en met maandag iedere dag een last-minute vakantie weggegeven worden. Voorwaarde is wel dat de deelnemer live op de radio vrij vraagt aan de baas en diezelfde dag nog kan vertrekken.

Op maandag zal er een reis naar Turkije weggeven gaan worden, gevolgd door Girona op dinsdag. De overige drie dagen zullen last-minute vakanties weggegeven gaan worden naar achtereenvolgens Mallorca, Tenerife en Portugal. Meer over deze actie is te vinden op Radio538.nl.

Tokio
Voor wie liever naar Tokio gaat, kan deze week terecht bij Jeroen Nieuwenhuize. Donderdag tussen 14 en 16 uur geeft hij namelijk een zevendaagse reis voor twee personen naar de hoofdstad van Japan weg. Tijdens deze vakantie bezoeken de winnaars een drift racing event in Tokio en gaan ze zelf meerijden met een echte drifting expert op het beroemde Ebisu racecircuit hoog in de Japanse bergen. [RS/Radio.NL]