Search
Close this search box.

Sensation White en Black live op internet

Sensation White is in de nacht van zaterdag op zondag ‘live’ op internet te zien. Van 22.00 uur tot 07.00 uur is de live-uitzending van Sensation, hét dance-event van het jaar, te volgen op de website ZapperZ.nl vanuit de Amsterdam ArenA.

In het stadion komen verschillende camera’s te hangen, die alles live registreren. Van de hoofdzaal en de bezoekersingang, tot aan die plekken waar de bezoeker niet eens bij kan. Zoals de VIP-area of backstage bij de DJ’s. Op zaterdag 8 juli is de live-registratie Sensation Black live te zien.

Zapperz verzorgt de streams in samenwerking met Dutchview en Cross Media Ventures.

[Update]
Door serverproblemen bij hostingprovider Tru was de website van Zapperz zaterdagavond uren lang onbereikbaar waardoor veel mensen Sensation White niet konden zien.

De politie heeft inmiddels 47 mensen aangehouden wegens drugsbezit, waaronder xtc, speed, en cocaïne, bij het dance-event Sensation White in de Amsterdam ArenA. Het feest, waarbij iedereen werd opgeroepen in het wit gekleed te komen, is verder volgens de politie goed verlopen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten