Search
Close this search box.

Serie ’24’ krijgt twaalf nominaties voor Emmy

De dramaserie ’24’ heeft donderdag (6 juli) twaalf nominaties voor een Emmy Award in de wacht gesleept. De Emmy Awards zijn de belangrijkste televisieprijzen van Amerika. De serie is genomineerd voor beste dramaserie en hoofdrolspeler Kiefer Sutherland is beloond voor zijn acteerprestaties met een nominatie voor beste acteur.

’24’ is niet de enige serie die veel waardering krijgt. ‘Grey’s anatomy’ is elf keer genomineerd. De ziekenhuisserie dingt ook mee naar de prijs voor de beste dramaserie. Daarnaast zijn twee hoofdrolspeelsters uit de show, Sandra Oh en Chandra Wilson, kandidaat voor de Award voor beste actrice.

De 58e uitreiking van de Emmy Awards vindt plaats op 27 augustus. De show wordt gepresenteerd door de Amerikaanse televisiepresentator Conan O’Brien. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten