Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wendy van Dijk weg bij SBS 6

Wendy van Dijk vertrekt bij SBS6. Het contract van Wendy liep deze zomer af en wordt niet verlengd door SBS6. In de afgelopen maanden hebben SBS 6 en Wendy uitvoerige gesprekken gevoerd over haar toekomst, waarna uiteindelijk is besloten de tienjarige samenwerking te beëindigen. Het is goed mogelijk dat Wendy binnenkort overstapt naar RTL 4.

Wendy van Dijk begon haar carrière ruim tien jaar geleden bij SBS 6. Na de presentatie van Over de Roooie, Broodje Aap Show en Stuntmasters brak ze in 1998 definitief door met het programma Hart in Aktie en in 2003 won daarmee ook De Gouden Televizier-Ring. Zelf werd Wendy tot viermaal toe uitgeroepen tot beste tv-vrouw van het jaar (De Zilveren Televizier-Ster). Ook tekende Wendy voor de presentatie van het eveneens succesvolle Ushi & Van Dijk en presenteerde ze enkele jaren Domino Day. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten