Zoek
Sluit dit zoekvak.

Freaknacht met Ekdom en Stenders op 3FM

Gerard Ekdom en Rob Stenders presenteren in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 augustus samen een programma op 3FM. Tussen 1 en 4 uur zal het duo een show neer gaan zetten op het tijdslot dat normaal van Giel Beelen is. Ekdom is normaal gesproken tussen 4 en 7 te horen, maar hij schuift nu naar voren door de vakantie van Beelen. Michiel Veenstra zal het tijdslot van Ekdom invullen.

Op vrijdagnacht een programma presenteren is niet vreemd voor Stenders. Bij 3FM maakte hij er jarenlang de ‘Freak-O-Lympics’. Toen hij overstapte naar Yorin FM, verhuisde het programma mee. Daarna kwam er op 3FM een plek op vrijdagnacht vrij. Er is besloten om er freakprogramma’s te blijven uitzenden, maar dan gepreseteerd door Beelen en Ekdom.

Stenders keert vanaf maandag tijdelijk terug op het oude nest. Van 7 tot en met 31 augustus neemt hij het lunchprogramma van Claudia de Breij over. Elke maandag tot en met donderdag zal Rob op 3FM te horen zijn. [JS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten