Kink FM in teken van uitverkochte Lowlands-festival

Het radioprogramma NightLiveXS op Kink FM staat donderdagavond (17 augustus) geheel in het teken van het uitverkochte Lowlands-festival 2006. LiveXS Popmagazine presenteert op Kink FM het enige landelijke radioprogramma dat 100% aandacht heeft voor alle poppodia en festivals in de Benelux. Het team van NightLiveXS maakte onlangs haar vierhonderste uitzending en het programma behoort inmiddels tot de best beluisterde van de alternatieve radiozender Kink FM.

Naast muziek uit de programmering van poppodia en festivals komen gedurende de vier uitzendingen per week ook programmeurs van poppodia en festivals aan het woord. Donderdagavond spelen in NightLiveXS twee Lowlands-acts in de studio. Zowel Postman als Bettie Serveert komen langs om werk te spelen van de nieuwe albums die beide onlangs uitbrachten. Meteen na de uitzending zullen zowel programma-makers als de bands afreizen naar het inmiddels uitverkochte Lowlands-festival. [Radiowereld.NL]