Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ronde van Spanje bij NOS Studio Sport

NOS Studio Sport doet van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 17 september elke dag verslag van de Vuelta, de Ronde van Spanje. Door de week is er in de avond-Sportjournaals een samenvatting te zien van de Spaanse wielerronde. Het Sportjournaal van 18.45-18.55 uur is te zien op Nederland 1, het Sportjournaal van 22.15-22.30 uur op Nederland 2. In de weekenden zijn de etappes ’s middags live te zien op Nederland 1.

De Vuelta is na de Giro d’Italia en de Tour de France de derde grote wielerronde van dit seizoen. Voor renners die niet goed gepresteerd hebben in de Tour de France is deze wielerronde een kans om hun seizoen weer goed te maken. De Ronde van Spanje begint met een proloog in Málaga en eindigt drie weken later in Madrid. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten