Zoek
Sluit dit zoekvak.

Viola en Bonnie voorlopig niet op de buis

Viola Holt en Bonnie St. Claire blijven schaven aan de formule van hun docusoap, waarvan de proefaflevering is afgekeurd. Nog niet bekend is wanneer de docusoap door Talpa wordt uitgezonden. “We zijn lekker bezig”, zegt de 56-jarige Bonnie.

John de Mol heeft volgens de zangeres een persoonlijke richtlijn gegeven voor de tweede pilot over de twee polderdiva’s. “De eerste pilot stond nog in de kinderschoenen”, zegt Bonnie. “Wij hebben er kritisch naar gekeken om te zien wat beter kon.” Dat is niet de schuld van Bonnie of Viola. “Het is een samenspel totdat je het goede format hebt, maar we gaan niet tot in de eeuwigheid pilots maken.”

In de eerste pilot zijn alleen Viola en Bonnie te zien, zonder interactie met de buitenwereld. In de nieuwe proefaflevering gaan zij zich meer onder de mensen begeven. “Hopelijk ontstaan daaruit hilarische taferelen”, zegt St. Claire. Dat moet wel spontaan gebeuren. “Het wordt geen vooropgezet lachsalvoprogramma.”

De twee vrouwen raakten bevriend toen zij begin dit jaar een kamer deelden in Hotel Big Brother. “Wij zijn twee vrouwen die zóveel hebben meegemaakt”, vertelt Bonnie. “We hadden elkaar zóveel te vertellen.” Als raakvlak noemt zij de kritiek die Viola en Bonnie in de media hebben moeten verduren. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten