Search
Close this search box.

Live WK Wielrennen bij de NOS

NOS Studio Sport doet tussen woensdag 20 en zondag 24 september ‘live’ verslag van het WK Wielrennen in Salzburg. De uitzendingen zijn te zien op Nederland 1 ook rechtreeks te volgen via de website van de NOS en op Radio 1. Op woensdag staat de tijdrit voor dames op het programma, op donderdag de tijdrit voor heren.

In het weekend worden de wegwedstrijden verreden, voor dames op zaterdag en voor heren op zondag. Het commentaar bij de wedstrijden wordt o.a. verzorgd door Mart Smeets. Voor ‘NOS Langs de Lijn’ op Radio 1 doen Jacques Chapel en Sebastiaan Timmerman live verslag van de wereldkampioenschappen wielrennen. Naast de rechtstreekse verslagen zijn er ook interviews en reportages te horen vanuit Oostenrijk. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten