V-Radio start met nieuwe programmering

Het internet station V-Radio start zondag 1 oktober met haar nieuwe programmering waarin 30 nieuwe talenten de kans krijgen een radioprogramma te maken. V-Radio is het internetstation van de ‘Veronica Radioschool’ speciaal opgezet voor nieuw radiotalent. Met gebrek aan vernieuwing en jong talent op de Nederlandse radio wil de Radioschool zich onderscheiden door leden van de Radioschool zelf programma’s te laten maken.

Iedereen kan lid worden van de Radioschool en vervolgens een radioprogramma aanbieden. Echt talent wordt op professionele wijze begeleidt en maakt direct kans op een plekje in de Klas van 24, de praktijkgerichte opleiding aan de Veronica Radioschool. Inmiddels heeft de Radioschool circa 750 leden.

V-Radio staat voor hitradio en alles wat daar in de buurt komt. Interactiviteit staat altijd centraal. Naast jong talent zullen ook een aantal professionele radiomakers aan de slag gaan. De uitgebreide programmering staat op de website van V-radio. [Radiowereld.NL]