Search
Close this search box.

Veel kijkers voor voetbal bij RTL 7

RTL 7 trok donderdagavond de meeste kijkers met een zenderaandeel van 12,7% zenderaandeel in de doelgroep 6+. RTL 7 was hiermee ’s avonds de best bekeken zender van Nederland. RTL 7 zond de live verslagen uit van de twee UEFA Cup-uitwedstrijden van Ajax en Feyenoord.

Ajax tegen het Noorse IK Start trok 826.000 kijkers. Feyenoord tegen Lokomotiv Sofia trok 884.000 kijkers. Het resultaat van de avond betekende het één na hoogste zenderaandeel van RTL 7 sinds haar start in augustus 2005. Een maand geleden zette RTL 7 ook een recordavond neer met 16,5% zenderaandeel in de doelgroep 6+. Verantwoordelijk toen was de kwalificatiewedstrijd voor de Champions League tussen FC Kopenhagen en Ajax. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten