Search
Close this search box.

Eigen persbureau voor moslims en allochtonen

Nederland krijgt een nieuw persbureau erbij en zal de naam Tawasol krijgen. Tawasol is het Arabische woord voor het overbrengen van een boodschap. Hiervoor zijn deze week verschillende allochtone- en moslim organisaties bij elkaar gekomen om over de lancering van Tawasol te spreken. Moslims en allochtonen zijn namelijk niet te spreken over de berichtgeving die over hen handelt.

“Wij weten wat in onze gemeenschap leeft en daarom kunnen we van binnenuit zien wat er gebeurt. Dit in tegenstelling tot ANP en Novum Nieuws, die alleen maar over ons schrijven”, zegt de initiatiefnemer Abdel Razak Chraou in het NIO-radio programma De Horizon.

Tawasol bij Radio 5 
Het hele interview met de initiatiefnemer van Tawasol is te horen bij het radio programma ‘De Horizon’ van de Nederlandse Islamitische Omroep (NIO) zaterdag tussen 19:30 en 20:10 op Radio 5. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten