Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Boer Zoekt Vrouw weer kijkcijferkanon

De laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw heeft zondagavond bijna 2,9 miljoen kijkers getrokken. Daarmee was de datingshow voor boeren het best bekeken programma van de avond. De afgelopen weken haalde de KRO-serie steeds hoge kijkcijfers.

In de uitzending bleek dat vier van de vijf boeren nog samen zijn met hun nieuwe vriendin. Boer Hans woont zelfs al samen met Anneke en boer Gerrit verraste Inge in de uitzending met een huisleutel, zodat ze altijd bij hem kan binnenvallen. Alleen boer Jochum heeft geen relatie meer met Marieke.

Boer Zoekt Vrouw werd gepresenteerd door Yvon Jaspers. Zij won onlangs de Zilveren TelevisieSter voor beste presentatrice. Vorig jaar was een uitzending van het programma, na de sport, het best bekeken programma op de Nederlandse televisie. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten