Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kink FM in het teken van Belgïe

Kink FM staat donderdag (30 november) geheel in het teken van België. In samenwerking met het Belgische radiostation Studio Brussel wordt er de hele dag veel Belgische muziek gedraaid. Bovendien zullen experts van Studio Brussel de nieuwste Belgische producties toelichten. Daarnaast zijn er de hele dag interviews te horen met Belgische bands van vroeger en nu.

In de avond presenteert Jan Douwe Kroeske in het programma 2 Meter Live onder meer 2 Meter Sessies van de Belgische bands dEUS en Raymond van het Groenewoud. De België-dag wordt afgesloten met KINK In Concert. Tussen 23 en 1 uur zal onder andere een live-concert te horen zijn van de legendarische Belgische zanger Jacques Brel. Het concert vond plaats in 1964 in de Olympia Music Hall in Parijs. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten