Search
Close this search box.

KRO brengt StemWijzer op 15 november

De KRO presenteert op 15 november van 20.30 tot 22.00 uur op Nederland 1 in aanloop naar de verkiezingen, een live verkiezingsspektakel vanuit Club Panama in Amsterdam. In het programma, getiteld ‘Stemwijzer’, krijgt de kijker dertig stellingen voorgelegd, waarbij het allemaal draait om ‘eens’ of ‘oneens’. In de studio is ook een aantal bekende Nederlanders aanwezig waaronder; Gordon, Ernst Daniël Smid en Peter van der Vorst maken de test mee.

Kijkers thuis kunnen per sms de stellingen beantwoorden en krijgen aan het eind van de uitzending hun persoonlijk stemadvies ge-smst. ‘StemWijzer’ wordt gepresenteerd door Sven Kockelmann en Karin de Groot. ‘StemWijzer’ is een hulp voor de kijker die nog niet gekozen heeft en een check voor de kijker die het al wel denkt te weten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten