Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Met één been in het graf’ van de buis

‘Met één been in het graf’ komt niet meer terug op televisie. Dat meldt RTL Boulevard maandag. De kijkcijfers van de comedyserie van de NCRV zouden tegenvallen. De serie draait om de licht ontvlambare Victor Monter, gespeeld door Serge-Henri Valcke. Victor wordt op zijn 60e ontslagen. Toch geeft hij de moed niet op en hij probeert zich nuttig te maken in de maatschappij.

Hij wordt daarbij van alle kanten lastiggevallen. Zijn vrouw Margot (Edda Barends) kijkt na 35 jaar huwelijk nog steeds verbaasd op van de vreemde lotgevallen van haar man, maar weet het hoofd meestal koel te houden. Hun buren, die soms ongewild mee mogen genieten van Victors belevenissen, hebben daar meer moeite mee.

‘Met één been in het graf’ was gebaseerd op de Britse televisieserie ‘One foot in the grave’. De BBC zond deze comedy in de jaren negentig met veel succes uit. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten