Search
Close this search box.

Ome Willem wil weer reclamespotjes maken

Edwin Rutten wil opnieuw reclamespotjes maken. “Net als vroeger. Komt er een geweldige zak met geld binnen, op een fantastische manier verdiend”, vertelt de 63-jarige acteur zondag in De Telegraaf. Jaren geleden zei zijn destijds 10-jarige dochter tegen de Ome Willem-vertolker: “Pap, je hebt het hele Ster-blok!” Rutten vertolkte in de jaren tachtig vooral veel stemmen, maar heeft ook wel eens iets in beeld gedaan. Een vriend van hem grapte: “Weet jij waar Ster voor staat? Voor Steunfonds Edwin Rutten!’

In 1990, toen hij stopte met het kinderprogramma ‘De film van Ome Willem’, is Rutten met het reclamewerk opgehouden. “Toen drukte er een nieuwe generatie onder mijn kont. Eerlijk gezegd verbaast het mij dat ik nooit meer ben gevraagd.” De komende drie maanden is Rutten te zien als de steenrijke Daddy Warbucks in de musical Annie. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten