Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Omroep Gelderland niet in basispakket bij UPC

Omroep Gelderland, de regionale publieke zender van Gelderland, is na een jaar nog steeds niet te ontvangen via digitale televisie bij grote rampen. Het station zit namelijk niet in het basispakket van UPC en veel kijkers willen geen duurder pakket nemen bij UPC waardoor ze TV Gelderland ook niet kunnen ontvangen.

De kabelexploitant zegt al een jaar dat het technisch niet mogelijk is. In een uitzending van TV Gelderland zeggen kijkers dat het mogelijk om koppelverkoop gaat. UPC hoopt dat de kijkers dus een duurder pakket nemen om TV Gelderland dan wel te kunnen ontvangen.

In een reclame spot zegt UPC letterlijk; ‘U ontvangt alle zenders’. Maar daar zegt UPC ze niet bij, dat het dan veel meer geld kost dan de kijkers denken. De kabelexploitant zegt met een dikke glimlach het heel snel te gaan regelen, ‘maar aan alles hangt een prijskaartje’. Maar dit zei de kabelexploitant een jaar geleden ook.

Naast de regionale omroep is ook de lokale omroep nog steeds niet te ontvangen via UPC. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten