Search
Close this search box.

RNN7 breidt landelijk tv-netwerk verder uit

De regionale tv-zender RNN7 breidt zijn landelijke netwerk verder uit. De van oorsprong Rotterdamse regiozender is binnenkort ook te zien in het noordelijke deel van Zuid-Holland en Noord-Holland (exclusief Amsterdam). Het bereik komt daarmee op 5 miljoen potentiële kijkers, een verdubbeling van het huidige aantal.

RNN7 wil stapsgewijs in heel Nederland op de buis verschijnen. De in 2003 gestarte commerciële zender is al te ontvangen in de Rotterdamse regio, het zuidelijk deel van Zuid-Holland en in Zeeland. Maandag komen daar de agglomeratie Den Haag (kanaaldeling InfoThuis) en Gouda bij. Noord-Holland volgt uiterlijk 28 november. Daarover heeft RNN7 overeenstemming bereikt met de verantwoordelijke kabelmaatschappij Multikabel.

RNN7 denkt in de loop van 2007 ook andere delen van Nederland te kunnen aansluiten op zijn netwerk. Met Canal Digital is RNN7 in een afrondend stadium. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten