Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Thema-avond: Urban Night bij BNN

BNN brengt zondag 12 november van 20.30 uur tot 22.00 uur een speciale thema-avond: Urban Night. Op deze avond wordt de uitreiking van de Urban Awards uitgezonden en vertelt Ali B het leven van de straat in een registratie van zijn theatershow bij BNN op 3. De Urban Night begint om 20.30 uur met een registratie van de Urban Awards, die op woensdag 1 november uitgereikt worden.

Wat is de beste urban single, album of live- act van Nederland? Acht categorieën, dus acht winnaars. Met de Urban Awards wil BNN de urban cultuur een breder podium geven en zo een bijdrage leveren aan de promotie van de Nederlandse urban scene. Aansluitend op de Urban Awards zendt BNN van 21.15 uur tot 22.00 uur de theatershow ‘Ali B vertelt het leven van de straat’ uit. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten