Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Veel aandacht voor de Top 2000 op Radio 2

Een aantal Radio 2-programma’s besteedt de komende weken op bijzondere wijze aandacht aan de Top 2000, waarvoor vanaf maandag (6 november) kan worden gestemd via de website van Radio 2. Het AVRO-programma Schiffers.FM, elk werkdag tussen 14.00 en 17.00 uur op Radio 2, wordt afgesloten met een door de luisteraars samengestelde top 5 rond een bepaald thema. Dagelijks kunnen luisteraars kiezen uit 25 geselecteerde platen, vandaag (dinsdag 7 november) is het thema gelegenheidsduetten.

Een ander opvallend Top 2000-item is te horen in het EO-programma de Gouden Greep, elke werkdag vanaf 19.00 uur op Radio 2. Bij de Top 2000 Tombola kunnen luisteraars hun eigen bingokaart samenstellen door negen van de vijftig beschikbare platen te selecteren. Vervolgens dient de bingokaart uitgeprint te worden en is het luisteren geblazen naar de Gouden Greep en mogen platen die voorbijkomen in de uitzending op de bingokaart worden afgestreept. Bij drie op een rij, moet de luisteraar zo snel mogelijk naar studio bellen om kans te maken op prijzen. De hoofdprijs is een reis naar een Top 2000-locatie.

De speciale Top 2000-items in Schiffers.Fm en de Gouden Greep gaan net zo lang door tot er gestemd kan worden voor de Top 2000. Dat kan tot uiterlijk vrijdag 24 november. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten