Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voormalig deejay Yorin FM schrijft boek met BN’ers

Voormalig Yorin FM deejay en Jensen-producer Boris van Zonneveld heeft een boek geschreven vol met interviews met bekende Nederlanders. Het nieuwe boek (Bekende Sterren over) Liefde & Geluk is afgelopen week verschenen. Het boek geeft een kijkje in het leven van 22 bekende sterren.

In openhartige interviews vertellen Caroline Tensen, Robert Schoemacher, Jos Brink, Paul Jambers, Geert Wilders, Rinus Michels over zichzelf. Zo vertelt bijvoorbeeld Bart Peeters over zijn seksvakantie. En Angela Groothuizen, Gerard Spong en Herman Heinsbroek leggen uit waarom ze nooit zullen trouwen.

Boris van Zonneveld is tegenwoordig werkzaam als journalist. Daarvoor presenteerde hij dagelijks Yor@Night op Yorin FM, was hij producer van Jensen in de Ochtend en Stavermans Drivetime. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten