Zoek
Sluit dit zoekvak.

25 jaar radio bij Omroep Gelderland

Radio Gelderland viert in de eerste week van 2007 zijn 25-jarig bestaan. De omroep zal daar toch nog even bij stil staan in de programmering van Radio Gelderland, maar hoofdzakelijk via de televisie. Radio Gelderland zal het jubileum zelf vieren met diverse prijsvragen waar de luisteraars geld mee kunnen verdienen.

TV Gelderland
Angelique Krüger en Peter van den Hout van TV Gelderland zullen elke avond een kijkje geven in de keuken van de radio-collega’s. Ze laten van 18:20 tot 19:00 uur zien hoe programma’s tot stand komen en wie de mensen achter de microfoon zijn. Ze volgen radioverslaggevers op hun zoektocht naar nieuws en bij het maken van hun reportages. En ze blikken terug op grote ingrijpende gebeurtenissen die via Radio Gelderland op de voet te volgen waren.

Steunzender
Radio Gelderland heeft sinds kort ook een nieuwe radiostudio gekregen, daarnaast heeft de omroep onlangs ook een steunzender in gebruik genomen in Geldermalsen vanwege ontvangstproblemen in de Bommelerwaard. Radio Gelderland zendt daar nu uit op 91.2 FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten