Search
Close this search box.

Ali B. vervolgd voor vuurwerkincident TMF [Update]

TMF radio, het radiostation waar onder de vlag van Sky Radio een week geleden nog kerstplaten te horen waren onder de naam RTL FM, heeft een zeer slechte start gemaakt. Ali B, die het nieuwe radiostation heeft geopend, heeft een dag later zijn excuses aangeboden voor het illegale vuurwerk dat hij woensdag heeft afgestoken in Staphorst tijdens de begrafenis van een 19-jarige jongen even verderop, waardoor deze door het geluid van het vuurwerk ernstig werd verstoord.

De muziekzender, die zeer binnenkort ‘bijna’ overal in Nederland van de kabel verdwijnt en daarna alleen nog via internet te horen zal zijn, lanceerde zijn nieuwe radiostation met medewerking van Ali B, door het afsteken van vier illegale honderduizendklappers.

Illegaal
Dit gebeurde op het plein van het Overijsselse dorp ook nog eens zonder toestemming van de Gemeente Staphorst.

Ali B. verklaart op zijn website niet op de hoogte te zijn geweest van de begrafenis. “Ik kreeg een telefoontje dat toen wij het vuurwerk afstaken er een begrafenis bezig was. Daar baal ik erg van.” Of TMF radio ook excuses heeft aangeboden aan de luisteraars en de nabestaanden is niet duidelijk.

Update: Ali B wordt vervolgd, TMF mag betalen.
Dat de illegale vuurwerkactie van TMF een staartje zou krijgen was wel duidelijk. Justitie gaat Ali B. nu strafrechtelijk vervolgen voor het illegaal afsteken van vuurwerk in Staphorst. Dat heeft de gemeente Staphorst vrijdag bekendgemaakt. De kosten voor het opruimen van de vuurwerkresten worden ook verhaald op TMF radio. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten