Search
Close this search box.

Psychopaat teistert belpresentatrices

Het lijkt een trend te worden op de Nederlandse televisie, belspelletjes worden steeds populairder gemaakt door de tv-zenders. Dagelijks zijn ze uren lang op televisie te zien. Zelfs Talpa, de zender van John de Mol, die vanaf zaterdag de naam Tien heeft, doet hier sinds kort ook hard aan mee. Zaterdag werd bekend dat belspelletjes presenteren ook nadelen heeft. SBS6 liet weten dat de presentatrices van de belspelletjes ook veel bedreigd worden.

Volgens de Telegraaf heeft SBS6 veel last van mensen die het pand van SBS binnen dringen op zoek naar de bel- presentatrices. Minimaal één persoon is al geconfronteerd met opdringerige kijkers.

Of dit komt omdat kijkers zich opgelicht voelen door de presentatrices of dat de kijkers zich aangetrokken voelen tot de dames is niet duidelijk. Hier wilde SBS6 niets over zeggen. Ook heeft men al diverse dreigbrieven gehad van kijkers.

Zware beveiliging
Inmiddels is het al zover gekomen dat de presentatrices onder zware beveiliging staan. Ze worden ook al met beveiligde en geblindeerde auto’s van en naar de studio gereden door bewakers met honden. En het pand van SBS in Amsterdam wordt ook al streng beveiligd.

2Waytraffic
Producent 2Waytraffic, het bedrijf waar de presentatrices eigenlijk in dienst zijn bevestigde de dreigementen. Directeur Unico Glorie heeft daarom voorzorgsmaatregelen getroffen. Of de dreigementen zullen leiden tot stopzetting van de belspelletjes is niet duidelijk. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten