‘Sterren Dansen Op Het IJs’ LIVE op internet

SBS 6 start donderdagavond net als RTL 4 met haar ijsshow. Maar SBS6 zendt de show ook via het internet ‘LIVE’ uit. Zowel donderdagavond en vrijdagavond zal SBS6 de shows ‘live’ via internet uitzenden vanaf 20.30 uur. Donderdag strijden vijf BN’ers na de opening van ‘Sterren dansen op het Ijs’ om een wildcard. Eén van hen mag zich bij de twaalf Bn’ers die eerder bekend gemaakt zijn voegen en meedoen aan de ijswedstrijd.

Aan Dancing On Ice gaan in ieder geval de volgende BN’ers meedoen: Quinty Trustfull, Regilio Tuur, Kelly, Suze Mens, Winston Gerschtanowitz, John Jones, Stella Gommans, Ditter Troubleyn, Marielle Bastiaansen, Sander Janson, Marilou le Grand en Jan Postulart.

De wildcard show begint donderdag om 20:30 uur. De reguliere uitzending is op vrijdagavond om 20:30 uur. Ook deze uitzending is ‘LIVE’ op internet te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten